Hrana umeda caini cu Nova Food

hrana umeda caini

Cainii au in orice moment nevoie de  alimentatie  buna si intotdeauna un apotrivita pentru varsta si in acelasi timp pentru starea lor de sanatate, astfel incat  in asa fel incat  sa poata fi satisfacuti si in acelasi timp sa fie in stare cat mai buna si din punct de vedere fizic  insa si ca stare generala.

Sunt  aici reprezentate diverse categorii principale si cunoscute de  hrana din acest motiv este cunoscut ca hrana uscata dar nici  hrana umeda de caini nu e de neglijat.

In unele cazuri e mai dificil pentru cei care sunt  proprietarii patrupedului ca alegerea  sa se faca  intre astfel de tipuri de hrana. Este  cunoscut si faptul ca anumite boabe – adica hrana uscata este  mai usor de administrat dacavorbim din punctul de vedere al depozitarii , iar iubitorii de animale pot sa  hraneasca animalele pe care le au mai repede cu o astfel de  hrana si pot fi  mai usor de hranit cainii dar hrana umeda este cea  care include in componenta lor cereale ceva mai putine si in acelasi timp  proteine mai multe.

Hrana uscata are  avantajul ca poate sa fie depozitat usor insa in acelasi timp si faptul ca e o hrana cae e considerata  benefica pentru  gingiile  si dintii cainelui , ca asigura niste scaune tari si in mod normal este  mai ieftina insa tipul acesta al hranei are si unele dezavantaje ce constau cu precadere in faptul ca au  boabe care au fost intai stropite cu  grasime animala iar lucrul acesta este practic adaos nesanatos si considerat  inutil iar unele tipuri de boabe au in cadrul continutului lor gluten  mai mult.

In comparatie cu  hrana uscata, hranirea care se poate face cu o astfel de hrana umeda de  caini are si v anumite avantaje iar printre ele,  paote fi mentionat  faptul ca  o astfel de hrana are proteine ceva  mai multe decat orice hrana uscata iar asta o face sa fie benefica pentru caini, pentru ca  umezeala care e data de mancare va duce la o hidratare  buna  si acest lucru este benefic  mai ales  pentru tractul urinar si deasemeni e important inclusiv faptul ca marea majoritate a cainilor au considerat ca  arata si ca este  gustoasa o aceasta  mancare, prin savurarea acesteia  mai buna decat la utilizarea hranei uscate, conserve cu o aceasta hrana continand  hrana umeda pentru caini si cu  valabilitate mare , in cazul cand sunt tinute sigilate si in miste conditii bune.

 

Firesc,  o astfel de hrana umeda are anumite dezavantaje iar dintre acestea  de mentionat este faptul ca ingrasa mai repede  in comparatie cu hrana uscata, cu precadere  daca este hrana principala in ceea ce priveste alimentatia  cainelui. In acelasi timp in cazul cand se deschis conservele si  hrana nu a fost  este consumata in totalitate, iar  valabilitatea acesteia o sa fie una scazuta si necesita pastrare la frigider pe perioade ceva mai lungi.

In orice caz, atunci cand avem un animal de companie care prezinta unele probleme care sunt mai speciale,   recomandabil este  sa se ceara  sfatul veterinarului inainte sa i se  administreze un tip sau altul de hrana. Asa dupa cum se intampla si in cazul oamenilor, inclusiv la cainii pot  aparea reactii diferite la unele diete, pentru ca  organismele unora necesita  niste portii mai mari de proteine si altii vor mai multi carbohidrati si in cazul altora,  este potrivita de regula in anumite momente e o  hrana uscata, nu e una umeda.

Previous Entries Oferiti cea mai buna hrana uscata pisici felinei dvs.... pentru ca realmente merita Next Entries Constructii case Bucuresti