Cabinet stomatologic sector 2

cabinet stomatologic sector 2

Ce de al treilea rând al molarilor, respectiv acela care este constituit din măsele de minte, in mod normal sunt ultimii dintre dinții care erup. Atunci cand sunt dintii sănătoși și funcționali, acestea pot mod firesc  sa poata fi utili dar există unele motive care fac  extracția ca si procedura obligatorie. In anumite cazuri ceea ce se spune despre  dentistii este faptul ca molarii de minte,  este important sa fie sănătoși, insa cu toate acestea e necesar  sa se faca  extracția, fiind posibil din anumite  motive ce tin de ortodonție.

În unele cazuri, anumiti molarii de minte pot sa creasca si strâmbi,  iar acest lucru  se intampla din cauza unei  lipse de spațiu, ei erupand numai parțial din gingie, si fiind nealiniați. Sunt cazuri cand unii  molari de minte care pot sa provoace neplăceri incluisv  la nivelul gingiei, pot sa formeze edeme si dureri la ele adaugandu-se incluisv abcese. Presiunea care e exercitată pe catre alti  dinți cat si de țesutul osos  poate afecta intr-un mod definitiv dantura chiar si atunci cand dinții sunt ceva mai sănătoși. Sunt cazuri in care astfel de  molarii cresc in mod  defectuos si pot sa duca la chisturi iar  in anumite cazurile incluisv la  nefericite tumori care pot sa  distruga in  final tot maxilarul.

Fiind  destul de  greu  de curățat, astfel de molarii de minte pot sa provoace carii adânci iar acest  lucru  duce la executia unei extractiii a molarilor de minte care se va face numai in cabinetele stomatologice din sectorul 2 daca aici sau in preajma locuiti cat si in alte cabinete speecializate din Bucuresti si din tara. Asta se poate intampla uneori si de aceea se ajunge sigur la extracție.

Tratament necesar si potrivit al molarilor

Fie că se executa de catre un dentist sau de specialist din cabinetul stomatologic al sectorului 2 al Bucurestilui sau in alta parte , o procedura de acest fel de extracției al molarilor  de minte, va fi intotdeauna aceeași. Cu precadere se administreaza anestezic local ce va face ca  procedura respectiva sa fie una  mai confortabilă. Sunt anumite cazuri in care numai medicul poate  decide ca mai  mult decat  o  anestezie locală poate  fi utilizat incluisv gazul ilariant, sau poate sa recurgă la o anesteze generala.

Extracția poate demara atunci cand este facuta extractiei, fiind simtita si o senzatie de amorțire. Dintele va fi mișcat în  alveola folosind pentru acest lucru un instrument care e cunoscut cu numele de elevator. După acesta operatiune si  dupa ce  cedeaza osul alveolar, respectivul  dinte va fi  extras folosindu-se pentru asta elevatori cat și  clești  sau cand se considera ca este mai complicate, poate fi posibilă si crearea unui spațiul care este necesar pentru extracție,  folosindu-se pentru asta o freză chirurgicală.

Complicațiile care apar dupa o extracție

La fel ca si in cazul altor proceduri stomatologice si la  extracții ale  molarului de minte efectuat in cabinetele stomatologice din sectorul 2  se va  ajunge in anumite cazuri la complicații specifice. Important e să știm ca  există acea  posibilitate a aparitie infecției, in acelasi timp  a sensibilitatii crescute cat si a hemoragiei sau a alveolitei uscate  și a slăbirii ca si a aparitiei obturațiilor, coroanelor sau dinților care se gasesc chiar langa extracție.

Momentul optim al extractiei unui  molaru

In privinta aceasta nu au dat prea multe raspunsuri medicii , raspunsuri  care sa fie bune si valabile mai ales pentru toti pacientii dar daca medicul stomatolog  va spune  că  dintele pacientului este  potențial problematic, atunci  bine ar fi ca  respectiva extracție  să fie facuta  in mod rapid.

 

Previous Entries Service termopane bucuresti Next Entries Locuinta mai economica? Desigur, cu ferestre case pasive