Avantajele oferite de sistemele de alarma wireless GSM

sisteme de alarma wireless gsm

Atunci cand se produce  intrarea prin efractie in cadrul zonei ce e supravegheate de catre un sistem de alarma wireless GSM cat si de alt sistem ce poate fi la fel de performant,  cele ce sunt denumite  santinele sunt cele ce vor alerta paznicul, nu este altceva decat  robotul ce  porneaste  in mod instant niste sirene care sunt din interior pe cele care se gasec in exterior, acestea avand rol de a panica hotul si sa-i anunte pe cei care sunt invecinati , si deasemeni  e robotul considerat a fi paznic si care apeleaza la numere de telefon ce snt  pe  lista  stabilita  si transmisa speciaistilor in ceea ce priveste protectia. In acea lista a numerelor telefonice  poate fi utilizat si numarul de telefon de la dispecerat ca si de la firma specializata in paza si protectie care are  incheiat un contract cu posesorul  respectivei alarme.

Sunt  anumite avantaje ale sistemelor de alarma incepand inca din fata de  paza si care poate sa  asigure folosind personal uman, intre acestea fiind  considerate  importante, urmatoarele :

  • costurile care sunt ceva  mai mici,  cat si investitia care e una mica si e facuta doar o singura data, cand este instalata alarma, adica  la inceput,  putand fi facuta de catre oricine, nu numai de specialisti;
  • detectorii vor fi unii permanenti, respectiv  in continuu in stare de veghe, in acest fel supraveghind acele zone care se gasesc in obiectivul si in acele zone prin ntermediul caruia este posibil sa poata patrunde intrusul;
  • Centrala de alarma cat si detectoriisunt  niste sisteme automate ce nu vor dormi niciodata pe  timpul serviciului, nu va solicita  salariu acordat lunar, asa supa  cum se  intampla la paza ce este asigurata cu ajutorul agentilor.

Tipurile cunoscute si  preferate de centrale

Centralele de alarma ce au  inclus comunicator  pe linia telefonului fix, este reprezentat de o centrala ce poate  fi  cuplata chiar la linia telefonica  fixa a  clientului la obiectivul ce urmeaza a fi supravegheat. Centrala este una compatibila si in comparatie cu alte retele ale telefoniei fixe,  operand unele in tara noastra, acestea fiind Romtelecom , cat si RDS sau UPC, dar  si altele.

In momentul cand apare o alarma, cel care este posesorul sistemului e automat apelat prin intermediul telefonului mobil, chiar de pe telefonul  clientului. Pot sa fie realizate operatiuni specifice  de armare cat si de dezarmare incluisv  de la distanta,  apeland telefonul fix pe care il comunica cel acre este beneficiarul sistemului de alarmare.

Centralele  care au un comunicator  pe linia fixa a telefonului, este  cunoscuta sub denumirea Fortezza Tel-N4, ori Tel-N3L,  N2L, si dasemeni Pro TEL-P1D.

Acele centrale de alarma ce au  comunicatorul  tip GSM, utilizeaza  in scopul comunicarii,  retele GSM ale telefoniei mobile. Pentru acest lucru  este nevoie sa fie inserata in centrala o cartela de tip SIM  care este valabila fara a conta care este  operatorul de  telefonie mobil  care e  pe piata, acestea fiind  Vodafone, sau  Orange ori  Cosmote.

Atunci cand  nu mai este tensiune  la retea , aceasta centrala  trimite in mod instant  SMS-ul de informare si in acelasi timp este primit un SMS   cand revine curentul electric.

Previous Entries Constructii case Bucuresti Next Entries Doriti sa scapati de insecte nedorite in locuinta? Alegeti dintre plase de insecte Bucuresti una potrivita